MAGYAR ENGLISH DEUTSCH Látássérült nézet Normál nézet
ZÖLD KÖR - A Föld Barátai Magyarország tagja

631A6358A Bodrogolaszi községben – a Zöld Kör vízitúrabázisán – idén június 28-30. között kerül megrendezésre ismeretbővítő gyógynövényes programunk. Ennek során a résztvevők megismerkedhetnek a Bodrogköz és a Zemplén növényvilágával, különös tekintettel a nyáron gyűjthető vadontermő gyógynövényekre, valamint azok otthoni felhasználási lehetőségeire.

meseiropalyazatSzarvas Vera lett a Bodrog Egyesület és a Zöld Kör által meghirdetett és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatását élvező, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos lakossági szemléletformálást és a környezettudatos gondolkodás erősítését szolgáló meseíró pályázat I. helyezettje.

VALOGATOS FB abra 2019 Nagy„VÁLOGATÓS VAGYOK!” társasjátékkal a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ismeretek terjesztéséért.

 honlapZöld Kör évbúcsúztató túrájának alkalmával a díjnyertes dámvad bikáiról híres Nyíradony melletti Gúthi-erdőbe látogatunk. A program során a résztvevők megismerhetik Gúth látnivalóit, valamint lovasfogatos és gyalogos cserkeléssel megpróbáljuk meglesni és megfotózni az erdő nagyvadait!

 

Logo JPG CMYK HU Interreg

MK logo cmyk HUN 1

 

 

 

 

A Közép-magyarországi Zöld Kör, a Zöld Kör és a Magyar Tpele logozottermészetvédők Szövetsége „A mogyorós pele nyomában” címmel, 3 fordulós természetvédelmi vetélkedőt hirdet Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Békés és Csongrád megyei, valamint Szatmár, Bihar, Arad és Temes megyei iskolák felső tagozatos diákjaiból álló, 3 fős csapatai számára. A vetélkedő 2019. január 21-től 2019. június 30-ig tart.

Untitled 1 LargeZÖLD OTTHON: a 2018. évi Mobilitás Hét keretében útjára indult Hajdúböszörményben új
interaktív kiállításunk a fenntartható háztartásról

 

Logo JPG CMYK HU Interreg

MK logo cmyk HUN 1

 

 

 

 

NAGYERDO TABOR18 005 csoportkep3 Large

Nagyerdő Természetvédelmi Önkéntes Tábor a Zöld Kör szervezésében.

 

 


fb post magyar LargeA Nagyerdő természetvédelmi önkéntes tábora olyan jelentkezőket - elsősorban fiatalokat - várunk, akik elkötelezettek a természetvédelem és a fenntarthatóság ügye iránt és szívesen vállalnak önkéntes tevékenységet ennek érdekében.


magyar fb postA hortobágyi természetvédelmi önkéntes tábor olyan jelentkezőket - elsősorban fiatalokat - várunk, akik elkötelezettek a természetvédelem és a fenntarthatóság ügye iránt és szívesen vállalnak önkéntes tevékenységet ennek érdekében.

2018 05 25 1038 oduki 1Féltucat szalakótának szánt műodút helyeztek ki a Zöld Kör ifjú önkéntesei május 25-én délután, a Hortobágyi Nemzeti Park természetvédelmi őrének - Kovács Zoltánnak - az irányításával a Pród-gyepeken és környékén.

okosuli 180x150

zoldovi 180x150

 

 

20180713 bodrogtura vizi hirdetes

A pályázat a Zöld Kör működési költségeinek finanszírozására c. program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg

A pályázat a Zöld Kör működési költségeinek finanszírozására c. program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg
RSS Üzenj nekünk
2012 © ZÖLD KÖR – a Föld Barátai Magyarország tagja 
Design: Vilmányi Judit